Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτησή του μετά τo εμπάργκο της Τουρκίας στο Netflix για το “Famagusta”

Δείτε τι πόσταρε στο Instagram

O Αντρέας Γεωργίου έκανε tην πρώτη του ανάρτηση μετά την απαγόρευση από την μεριά της Τουρκίας να παιχτεί το “Famagusta” και σε άλλες χώρες στο Netflix.

Ο παραγωγός και ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις ανιψιές του και την κόρη της φίλης του και έγραψε στο μήνυμά του:

“Στέλια, Ίσλα και Αντριάνα! Οι δυο ανιψιές μου, η Στέλια και η Αντριάνα, και η κόρη της παιδικής μου φίλης, Ίσλα, είναι όλες Κύπριες! Η Isla είναι τουρκοκύπρια και οι ανιψιές μου ελληνοκύπριες. Τις μεγαλώνουμε και τις μαθαίνουμε να αγαπούν η μία την άλλη. Αυτό είναι και το μήνυμα της σειράς Famagusta, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ανθρωπότητα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει και να αγαπά ελεύθερα… χωρίς σύνορα και περιορισμούς! Ελεύθερα!”.

Μάλιστα, το κείμενό του ακολουθεί και τουρκική μετάφραση, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα των ανθρώπων να αγαπούν ελεύθερα χωρίς περιορισμούς.

 

Το “Famagusta” θα μεταδοθεί από το Netflix μόνο στην Ελλάδα, λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

Μόνο από το Netflix στην Ελλάδα και όχι στις υπόλοιπες χώρες που λειτουργεί η πλατφόρμα θα μεταδοθεί το “Famagusta” σύμφωνα με τον πρόεδρο του τουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Εμπουμπεκίρ Σαχίν.

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αναφέρεται στην εισβολή της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο και είναι φανερή η ενόχληση της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το Ανώτατο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της Τουρκίας κατέληξε στη συμφωνία αυτή με το Netflix κατόπιν μεταξύ τους διαβουλεύσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου