Showbiz

Μαρίνα Σπανού για το “Άκρως Οικογενειακόν”: “Δεν το έχω δει, δεν έχει τύχει”

Στην κωμική σειρά έπαιζε ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός, μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη

Για την σχέση με τους γονείς της και τις συμβουλές που της δίνουν μίλησε η Μαρίνα Σπανού στο “Πρωίαν σε είδον”.

Η νεαρή καλλιτέχνης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ καλεσμένη την Παρασκευή 6/9 όπου έκανε και μια αποκάλυψη που έχει σχέση με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό.

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε στην Τζένη Μελιτά πως δεν έχει δει ποτέ το “Άκρως Οικογενειακόν“, την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 όπου έπαιζε ο πατέρας της μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη.

“Δεν το έχω δει, δεν έχει τύχει. Εγώ τα μεσημέρια έτρωγα το φαγητό μου και διάβαζα τα μαθήματά μου” απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση της παρουσιάστριας, που της επισήμανε ότι η σειρά παίζεται ακόμα και σήμερα, σε επαναλήψεις.

 

Το συμβούλιο στο σαλόνι και η συνεργασία με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό 

Όσο για τους γονείς της, η τραγουδίστρια είπε:

“Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ «κάνε ή μην κάνεις» αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου”.

Ειδικότερα, για τη συνεργασία με τον πατέρα της, η Μαρίνα Σπανού σχολίασε:

“Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version