Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γρηγόρη Μόργκαν, στην Κρήτη

Παρουσία φίλων και συγγενών, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του

Την Κυριακή 1/9 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη.

Καλεσμένοι των νεονύμφων, ήταν, μεταξύ άλλων, μερικοί από τους πρώην συμπαίκτες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor, όπως η Σόφη Πασχάλη, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης, οι οποίοι έκαναν αναρτήσεις και από την ώρα του μυστηρίου, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε.

 

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη – Μόργκαν: Το βίντεο από το pre-wedding party, τα φιλιά και το εναλλακτικό νυφικό σύνολο

 

Μετά την γαμήλια τελετή στο σπήλαιο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, το γιόρτασαν με ένα πάρτι σε παραλιακό μαγαζί.

Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια και οι καλεσμένοι τους χόρεψαν και διασκέδασαν.

Μετά το μυστήριο, η αθλητικογράφος έβγαλε το νυφικό της και φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες και μπότες για να χορέψει άνετα στη δεξίωση στο beach bar, με τους φίλους της.

 

Το love story τους 

Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλητικογράφο να βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Κανείς από τους δύο, όμως, δεν επιβεβαίωσε τότε την είδηση, αποφεύγοντας να κάνουν δημόσιες δηλώσεις επί του θέματος, κάτι που τήρησαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα.

Μετά τον προβεβλημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήθελε να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο όμως, όταν ήταν καλεσμένη στο «Night Out», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει:

“Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου