Showbiz

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει γυμνός και τα likes πέφτουν ”βροχή” – ”Σήμερα δεν είμαι πολύ σεμνός”

Ο Λάκης Γαβαλάς πέταξε τα… περιττά, στήθηκε γυμνός μπροστά από τον φακό σε κάποιο κατάλυμα στην Κω, όπου βρίσκεται, και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram

Μια… παιχνιδιάρικη διάθεση φαίνεται πως είχε σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς, καθώς ανέβασε κάποιες πιο… «πιπεράτες» φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, ο Λάκης Γαβαλάς πέταξε τα… περιττά, στήθηκε γυμνός μπροστά από τον φακό σε κάποιο κατάλυμα στην Κω, όπου βρίσκεται, και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram.

 

Ο ίδιος καλημέρισε με αυτό τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι σίγουρα εξεπλάγην ευχάριστα – αν και έχουν συνηθίσει από τα «τερτίπια» του εκκεντρικού celebrity.

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά

«Καλημέρα φίλοι μου! Σήμερα δεν είμαι πολύ σεμνός και όχι πολύ προσεκτικός. Και γιατί να μην είμαι άλλωστε; Βαρέθηκα να είμαι ταπεινός και πειθαρχημένος…

Πέταξα μακριά όλο το γκλάμουρ και τα τέλεια θεατρικά ρούχα και μένει το γυμνό σώμα όπως το έχει φιλήσει ο καλοκαιρινός ήλιος…

Η επόμενη ανάρτηση θα είναι εντελώς γυμνή, χωρίς καπέλο και γυαλιά ηλίου εννοώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς και όπως ήταν φυσικό, τα «likes» και τα σχόλια πλημμύρισαν το προφίλ του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version