Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Δείτε τα στιγμιότυπα

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια πολύ γλυκιά περίοδο στη ζωή της, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει ξανά μητέρα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη και ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο και το τρίτο τους παιδί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Μαντώ Γαστεράτου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού της.

Η ευτυχισμένη μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει ένα μπαλόνι που γράφει «Boy or girl» και το σκάει μαζί με τα παιδιά της. Όπως θα δεις μπλε κονφετί ξεχύθηκαν στον αέρα που σημαίνει πως η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει αγοράκι!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version