Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: “Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος”

“Είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα”

Η Μαντώ Γαστεράτου το μεσημέρι της Δευτέρας 26/8 μίλησε στην εκπομπή “Summer’s Cool” για την τρίτη εγκυμοσύνη της και όπως τόνισε, αυτή τη φορά, απολαμβάνει περισσότερο την ξεχωριστή αυτή περίοδο της ζωής της και μάλιστα με μεγαλύτερη ηρεμία απ’ ό,τι στις δύο προηγούμενες.

“Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι αλλά τώρα όλα καλά. Πάμε για το τρίτο παιδί. Υπάρχει σταθερή ημερομηνία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά είναι και απρόβλεπτα” είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

 

Δείτε επίσης: Μαντώ Γαστεράτου: “Σας σιχάθηκα” – Έφυγε από το σπίτι της εξαιτίας της φωτιάς

 

“Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι” απάντησε σε σχετική ερώτηση.

“Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις” ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.




 

Δείτε ακόμη: Μαντώ Γαστεράτου: “Ήταν ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου