Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: “Μπαίνουν στα σπίτια μας και δεν τιμωρούνται! Αλλάξτε τους νόμους”

Δείτε τι πόσταρε

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram με αφορμή τις ειδήσεις που θέλουν σπείρες Ρομά να πραγματοποιούν ανενόχλητες δεκάδες ληστείες τις τελευταίες ημέρες.

Ο τραγουδιστής, παρακολουθώντας το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συγκεκριμένη κατάσταση μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

“Αλλάξτε τους νόμους! Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Γιατί να ψηφίζουμε για την εφορία και την ακρίβεια; Ή μήπως να βγαίνετε στα κανάλια και να λέτε τα ίδια και τα ίδια; Βαρεθήκαμε ρε, κάντε κάτι ουσιαστικό πλέον!” έγραψε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

“Όλα είναι τέλεια σε αυτή τη χώρα. Μπαίνουν στα σπίτια της χώρας μας και δεν τιμωρούνται. Μπράβο άλλη μία φορά που όλα λειτουργούν ωραία στην Ελλάδα μας. Μπράβο σας πολιτικοί μας” επισημαίνει σε άλλο σημείο του μηνύματός του ο τραγουδιστής.

 

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος για Χρήστο Δάντη: “Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του, να είναι καλά, αλλά όχι δίπλα μου”

 

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τους ληστές στην Ξυλοκέριζα Κορίνθου, οι οποίοι ήρθαν τετ-α-τετ με τουρίστες στο σπίτι που παραθέριζαν για τις διακοπές τους.

“Δηλαδή εάν τους σκότωνε για να σώσει την οικογένειά του, θα ήταν φυλακή; Πού ζούμε; Αλλάξτε τους νόμους τώρα” τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής μέσω Instagram.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου