Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Δέσποινα Βανδή: “Έκανε το αυτονόητο και της βγάζω το καπέλο”

“Οι καλλιτέχνες δε τα κάνουν όλα μόνο για τα λεφτά, τα show, τη λάμψη και τη δόξα”

Στην κάμερα του “Summer΄s Cool” μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόσφατο περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή στην Τουρκία.

Επίσης μίλησε για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και με τη θρησκεία.

“Η Δέσποινα Βανδή έκανε το αυτονόητο και της βγάζω το καπέλο. Οι καλλιτέχνες δε τα κάνουν όλα μόνο για τα λεφτά, τα show, τη λάμψη και τη δόξα. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές όταν αφορούν στα εθνικά μας θέματα και στην προπαγάνδα πάνω από όλα που δε χωράνε στη μουσική. Η Δέσποινα Βανδή δεν έπεσε στην παγίδα. Της βγάζω το καπέλο. Η προπαγάνδα πρέπει να λείπει. Η Δέσποινα αντιμετώπισε και μεγάλη προσβολή” δηλώνει ο τραγουδιστής.

 

Δείτε επίσης: Νέο τούρκικο παραλλήρημα: Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν κατά της Δέσποινας Βανδή- “Ασέβεια, παράδειγμα ανηθικότητας που δοκιμάζει την υπομονή μας”

 

“Πάντα όταν συνεργάζεσαι με τον Χρήστο Δάντη είσαι χαρούμενος, γιατί συνεργάζεσαι με έναν από τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές. Η σχέση με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι πάντα έντονη, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι έντονοι. Όμως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και θαυμασμός” απαντά σε σχετική ερώτηση για τους δύο συναδέλφους του.

“Παρακολουθώ γενικότερα τι γίνεται. Δεν θα έλεγα όμως ότι είμαι και πολύ θρησκευόμενο άτομο” παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου