Showbiz

Μαίρη Βυτινάρος: “Με ρωτούσαν τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο για 8 ώρες”

“Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν στη μόδα ήταν το πάρα πολύ αδύνατο σώμα”

Στην κάμερα του “Summer’ s Cool” μίλησε η Μαίρη Βυτίναρος και αναφέρθηκε στην πίεση που δέχθηκε από παλαιότερο πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν, ενώ απαντά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του reality μόδας στο Star.

“Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν στη μόδα ήταν το πάρα πολύ αδύνατο σώμα, οπότε άκουσα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, που είναι πολύ, γιατί είμαι και πολύ ψηλή. Να χάσω, να χάσω, να χάσω… Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα και με ρωτούσαν τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο για 8 ώρες. Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς” δηλώνει το μοντέλο.

 

Δείτε επίσης: Μαίρη Βυτινάρος: “Θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό, τον ξεχωρίζω γιατί είναι καλός άνθρωπος”

 

“Είχα αποκτήσει ένα θέμα με το δέρμα μου. Κάποιος χρησιμοποίησε πάνω μου ένα πινέλο που είχε κάποια μικρόβια και μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να το ξεπεράσω, ήταν δύσκολο. Έπαιρνα αντιβιοτικά, δοκίμασα τα πάντα” εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

“Δεν έχω ακούσει ακόμη κάτι για το GNTM. Αν ξαναγίνει όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να το ξανακάνω, γιατί ήταν τέλεια εμπειρία για μένα” απαντά σε σχετική ερώτηση η Μαίρη Βυτινάρος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version