Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Ο ηθοποιός έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι

Το ρεπορτάζ του “Summer’ s Cool”

Η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έσκασε σαν “βόμβα” στην showbiz.

Όπως φαίνεται ήταν κοινή απόφαση του ζευγαριού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και πάνω απ’ όλα βάζουν την κόρη τους Ισμήνη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να επεκτείνει το ρεπορτάζ για το αγαπημένο ζευγάρι γνωστοποιώντας μάλιστα πως ο Γιάννης Αϊβάζης έχει ήδη αποχωρήσει από την κοινή τους κατοικία.

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

 

“Δεν είχαμε ακούσει τίποτα όλους αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι. Το σπίτι που είχαν μαζί στο Νέο Ψυχικό”.

“Μάλιστα, έλειπε πρόσφατα για εννέα μέρες στην κεντρική Ιταλία με την κόρη τους, Ισμήνη σε ταξίδι με φίλους για ένα φεστιβάλ. Τώρα, αυτές τις ημέρες, είναι η Μαρία Κορινθίου στην Ελούντα της Κρήτης μαζί με την κόρη τους. Πρέπει να πούμε ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους”.

 

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Η νέα ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη

 

“Μάλιστα, μίλησα με το στενό φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, που μιλούν για ένα πολύ καλό ζευγάρι, αγαπιούνται πάρα πολύ και μου άφησαν ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος στην καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου