Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την φωτιά στην Αττική: “Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και αναπάντητα γιατί”

Δείτε τι έγραψε στα story της

Μέσα από τα social media θέλησε να εκφράσει την αγωνία της η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την φωτιά που έχει εξαπλωθεί στην βορειοανατολική Αττική τις τελευταίες ώρες.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από ιστορίες σχετικές με την πύρινη κόλαση που για ακόμα μια φορά πλήττει την πρωτεύουσα.

Σε μία από αυτές, μάλιστα, θέλησε να επισημάνει τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“Kάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα «γιατί» έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας. Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν”.

Τα εν λόγω λόγια, δε, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha συνόδευσε με μια εικόνα όπου πυροσβέστης προσπαθούσε να κατευνάσει το πύρινο τέρας.

“Παντού φωτιά, στάχτη και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το που θα σταματήσει η λαίλαπα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς” τόνισε ακόμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια επόμενη ιστορία στα social media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version