Showbiz

Ο Στέλιος Λεγάκης εγκατέλειψε το σπίτι του στη Διώνη εξαιτίας των πυρκαγιών: “Ευτυχώς προλάβαμε”

Το story που “ανέβασε” στο Instagram

Το σπίτι του στη Διώνη εγκατέλειψε ο Στέλιος Λεγάκης με την οικογένειά του εξαιτίας του πύρινου μετώπου που υπάρχει στην βορειοανατολική Αττική.

Ο τραγουδιστής μαζί με την σύντροφό του και το παιδί τους έφυγαν τα ξημερώματα από το σπίτι τους για να αποφύγουν τον κίνδυνο.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πολυμέτωπη πυρκαγιά που κατακαίει τη βορειοανατολική Αττική από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η φωτιά, που έχει κάψει σπίτια και αυτοκίνητα, μαίνεται σε διάσπαρτα σημεία, ενώ οι ισχυροί άνεμοι κάνουν πολύ δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

Ο Στέλιος Λεγάκης έκανε μια σχετική ανάρτηση:

“Εμείς φύγαμε στις 5 το πρωί από το σπίτι. Ευτυχώς προλάβαμε. Εύχομαι όλα να τελειώσουν αισίως. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Τα σπίτια είναι ντουβάρια, τοίχοι, άψυχα πράγματα. Φύγετε όλοι. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάθεστε μέσα στα σπίτια να σώσετε κάτι. Δε χωράνε ηρωισμοί. Όσο για εσάς που βάζετε τις φωτιές… εύχομαι πραγματικά να καείτε οι ίδιοι. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο”.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version