Showbiz

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τεντόγλου & Καραλής “παίζουν” με τα μετάλλιά τους

Οι πόζες τους έχουν γίνει viral

Με τα μετάλλιά τους ποζάρουν στον φακό ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής και έχουν γίνει viral με τις πόζες τους.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές συγκατοικούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παρισιού και θέλησαν να περάσουν λίγο… διασκεδαστικά παίζοντας με τα μετάλλιά τους!

Άλλωστε είναι γνωστό ότι και τα δύο παιδιά έχουν φοβερό χιούμορ γι’ αυτό και ποζάρουν με όποιο τρόπο μπορούν έτσι ώστε να… αξιοποιήσουν τα μετάλλια!

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι, ενώ ο Μίλτος το χρυσό και χθες το βράδυ έγινε η απονομή του στην οποία βρέθηκε και η οικογένειά του από τα Γρεβενά.

Μετά την απονομή του χρυσού, ο Μίλτος είπε στην ΕΡΤ: «Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο, σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο σημαντικό και εντυπωσιακό.

Μου άρεσε περισσότερο σήμερα, γιατί υπήρχαν άτομα στις κερκίδες αυτή τη φορά, στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό» τόνισε ο Έλληνας υπέρ-πρωταθλητής και πρόσθεσε:

“Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος. Τα είδα όλα τα άλματά μου, ευχαριστημένος είμαι. Ήταν όλα μεγάλα άλματα, τεχνικά ήταν ωραία. Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου. Είχα ένα θέμα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, με τα παπούτσια. Έπρεπε να φορέσω καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και δεν είχα χρόνο να τα συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση, όσο έχω συνήθως σε αυτό το κομμάτι”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version