Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: “Οι διακοπές ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι και παρακάλια στον γιατρό…”

Η φωτογραφία με τον νάρθηκα

Η Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Κυριακής παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της σεζόν στο Mega.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της σε μια ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν και ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τους συναδέλφους της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε μοιράστηκε και μια με σπασμένο χέρι που είναι δεμένο σε νάρθηκα.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παναγοπούλου: “Δεν μου αρέσει να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είμαι ή τι κάνω στην προσωπική μου ζωή”

 

“Τελευταίο δελτίο, το ημερολόγιο δείχνει 4/8, σε λίγα λεπτά η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί! Κλείνοντας την πόρτα του γραφείου γύρισα πίσω να δω όπως πάντα σε fast forward όσα συνέβησαν φέτος και συνειδητοποίησα ξανά πως η ζωή είναι κάτι υπέροχο που τα φέρνει όπως δεν περιμένεις.

Δεν σχεδιάζεται, τη ζεις. Και αυτό από μόνο του είναι μαγικό! Η αφετηρία του Σεπτεμβρίου μοιάζει τόσο μακρινή τώρα που φτάσαμε στο τέλος.

Κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι ήρθαν, κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι έφυγαν, κάποιοι πάντα εδώ. Πως θα είναι του χρόνου; Δεν έχεις πια ιδέα και αυτό από μόνο του αρχίζει να μοιάζει διασκεδαστικό.

Οι διακοπές φέτος ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι (!), παρακάλια στον γιατρό να βάλω για λίγο νάρθηκα ώστε να υπάρξουν διακοπές κ υποσχέσεις πως αμέσως μετά θα κάνουμε την εγχείρηση ή γύψο «ότι προτιμάτε εσείς»…

Η φωνή του Βασίλη στο ακουστικό: «παιδιά πείτε στην Κατερίνα καλό καλοκαίρι φεύγει διακοπές!» Υπέροχα λόγια από συναδέλφους, ζεστές αγκαλιές, τρυφερές ευχές.. Πόσα ζήσαμε και φέτος

Βαθιά ανάσα και πάμε… Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε κ θα είναι μαγικό !”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version