Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ατύχημα για τον Γονίδη: Ζαλίστηκε και έπεσε στο μπάνιο – “Τρώω μία μαχαιριά στη μέση λες και με έκοψαν στα δύο”

Όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής μετά το ατύχημα που είχε

Ατύχημα είχε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αποκάλυψε χθες (29/7) στα social media ότι εξαιτίας ιλίγγων που τον ταλαιπωρούν, έπεσε στο μπάνιο του κ από τότε υποφέρει από φρικτούς πόνους στη μέση.

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/7) ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool και μετέφερε τα νεότερα της υγείας του.

«Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν από 20 μέρες. Ξαφνικά ήμουν στο νησί, είχα έρθει εδώ μόνος μου και έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα διαπίστωσα ότι είναι από λαβύρινθο».

«Προ μίας εβδομάδας, είχα πάει στην Αθήνα για να διευθετήσω κάτι υποθέσεις και στο μπάνιο όταν βγήκα ξαφνικά βρέθηκα με το κεφάλι στον νιπτήρα, γλίστρησα, μάτωσα το κεφάλι μου, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου έκαναν μία ένεση κοκτέιλ πήγα και τραγούδησα».

Σταμάτης Γονίδης: «Έπεσα στο μπάνιο και υποφέρω από φρικτούς πόνους»

«Επέστρεψα στο νησί γιατί ήθελα να δω τη μικρή μου κόρη και όταν έφτασα εδώ πήγα να την ξυπνήσω και η μέση μου με πόναγε λίγο, δεν είχα πρόβλημα. Την πιάνω από την κούνια και με το που τη σηκώνω – είναι 16 κιλά η μικρή – τρώω μία μαχαιριά τη μέση λες και με έκοψαν στα δύο».

«Από εκείνη την ώρα έκανα τρεις συνεχόμενες ημέρες κοκτέιλ με ενέσεις και δεν με έπιανε. Το πρόβλημα είναι όταν είμαι όρθιος δεν πονάω. Όταν κάθομαι πονάω λίγο. Όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ δεν μπορώ να κοιμηθώ, είναι φρικτοί οι πόνοι».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου