Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γενέθλια για την Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πάρτι με θέμα τη σειρά Bridgerton και ο… απών Ben Affleck

Πληθαίνουν οι φήμες χωρισμού

Η Jennifer Lopez γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 24/7 τα 55α γενέθλιά της και ετοίμασε ένα από τα πιο λαμπερά και ιδιαίτερα πάρτι.

Η σούπερ σταρ πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν σβήσει τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα που της είχαν ετοιμάσει οι καλοί της φίλοι.

Ωστόσο, η απουσία του Μπεν Άφλεκ ήταν αισθητή καθώς να θυμίσουμε πως υπήρχαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν πάρει διαζύγιο. «Φαίνεται ότι το διαζύγιό τους είναι κοντά, αυτό λένε οι πηγές μας. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο αφότου αγόρασαν το σπίτι των εξήντα εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, το πουλάνε. Ο Μπεν έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι και έχει νοικιάσει ένα άλλο στο Μπρέντγουντ για να είναι κοντά στα παιδιά του» ανέφερε ένα συγκεκριμένο ξένο δημοσίευμα..

Η Τζένιφερ Λόπεζ, υποδέχθηκε με χαρά τα 55 της χρόνια και με αφορμή τα γενέθλιά της, θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα λέγοντας:

«Βλέπω όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο. Έχω γελάσει, έχω δακρύσει και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα. Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς όταν κάθομαι και σκέφτομαι το πιο εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα. Τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ’ έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο, αλλά πάντα γεμάτο αγάπη.

Έχω τόση αγάπη για εσάς. Θέλω να ξέρετε ότι στα γενέθλιά μου εσείς είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου