Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Κοκλώνης σε Δέσποινα Βανδή: “Είσαι ένα κορίτσι με ξεχωριστή ψυχή που δεν προδίδει ποτέ τα πιστεύω του”

Οι ξεχωριστές ευχές του παρουσιαστή στην τραγουδίστρια

Μια δυνατή σχέση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και τη Δέσποινα Βανδή, όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζονται και έχουν δέσει μεταξύ τους!

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια», θα μπορούσε να πει κανείς, με τον Ceo της Barking Well να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην τραγουδίστρια, την οποία εμπιστεύεται σε διάφορα project της εταιρείας παραγωγής του.

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν μπορεί χωρίς τη Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή του J2US, ενώ κι εκείνη δεν αντιστέκεται στο αστείρευτο ταλέντο του, στο τραγούδι.

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο Νίκος Κοκλώνης, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και τη συνόδευεσε με λόγια αγάπης.

«Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά και πάντα ερωτευμένα υπέροχη Δέσποινά μου! Είσαι ένα κορίτσι με ξεχωριστή ψυχή και μοναδικό ταλέντο, που δεν προδίδει ποτέ την καρδιά και τα πιστεύω του. Ένας από τους πιο αληθινούς και δίκαιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Να σε χαιρόμαστε αγαπημένη μου! Πάντα να λάμπεις μέσα κι έξω σου και να φωτίζεις όλους γύρω σου!», έγραψε στο story του.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου