Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δάφνη Καραβοκύρη: Αποκάλυψε ποιους celebrities ετοιμάζεται να εξομολογήσει στα sex podcast της

Όσα αποκάλυψε στο Summer’s Cool

Στο Summer’s cool μίλησε η Δάφνη Καραβοκύρη από την Εύβοια όπου παραθερίζει. Η γνωστή podcaster εμφανίστηκε με μαγιό σε πισίνα και αποκάλυψε ποιους θα υποδεχτεί στα επόμενα Sex Podcast που κάνει και γίνονται talk of the town.

«Θέλω να είμαι πιο φρόνιμη φέτος. Τα Sex podcast συνεχίζουν κανονικά γιατί έχουν γυριστεί και συνεχίζονται τα γυρίσματα. Περιμένουμε μια Χρύσα Κατσαρίνη που είναι χιουμοριστικά εκπαιδευτική δεδομένου που έχει δηλώσει και κακοποιήσεις. Το χιούμορ δεν λείπει και δίνει και συμβουλές! Έρχεται ο Άκης Δείξιμος που βγαίνει από τον ρόλο του τραγουδιστή, είναι άτακτο το αγόρι. Παρέμεινε χαμηλών τόνων αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο άτακτος ήταν στο παρελθόν. Ο Σταύρος Σβήγκος είναι αποκαλυπτικά γλυκός αλλά και αλανιάρης».

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει λάβει πρόσκληση αλλά δεν έχει απαντήσει όπως και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ποιος ήταν το καλύτερο sex podcast για τη Δάφνη Καραβοκύρη;

«Επειδή είμαι ερωτευμένη με τους ανθρώπους, ο καθένας είχε το δικό του σεξαπίλ. Είτε είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του, με όσα δεν είπε. Είδα μια Κόνι Μεταξά out of the box, πολύ αυθόρμητη! Ο Λάμπρος ήταν το στρειδάκι μου! Ήρθε και μέχρι να αρχίσει να χαλαρώνει είχε τελειώσει το podcast».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου