Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Μπέζος: “Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει”

“Η κωμωδία αν δεν ενοχλήσει δεν έχει νόημα”

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στον Γιώργο Κουβαρά και στην διαδικτυακή εκπομπή του στα parapolitika.gr “Μίλησέ μου”.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κινηματογράφου μίλησε για το πώς έχει διαμορφωθεί η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης, αλλά και για το ποιες σειρές παρακολουθεί, ενώ σχολίασε και τις πρωινές εκπομπές.

“Δεν είναι υποχρεωτικό να γελάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως συνηθίζει η ελληνική τηλεόραση, που έχει γίνει ένα αφρόλουτρο γενικά πρωινό που δεν αποκαλύπτει τίποτα και διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι θα γίνει πολύ βαρετό σε δύο τρία χρόνια. Ελπίζω να γίνει και ανύπαρκτο! Είναι σαν ένα περίπτερο που πουλάει μόνο τσιχλόφουσκες. Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει” είπε.

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Μπέζος για τις εκπομπές: “Το γκόσιπ και οι τσακωμοί είναι μια απόφαση αναγκαστική για να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά”

 

“Οι σειρές είναι αναβαθμισμένες, θα έλεγα αρκετά, και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και στην τηλεόραση και στους δημιουργούς και στο κοινό που τους ακολουθεί. Μου άρεσε η Παραλία, οι Ψυχοκόρες, η Έρημη χώρα, το Ναυάγιο. Υπάρχουν σειρές καλές που μπορούν να αφήσουν ένα αποτύπωμα. Ή παλιότερα η ΕΡΤ, έκανε Τα καλύτερά μας χρόνια. Υπάρχει υλικό. Θέλει συγγραφείς που να μην φοβούνται το πολιτικώς ορθό. Και υπάρχει το θέμα ότι δεν έχουμε κωμωδίες γιατί υπάρχει αυτός ο φόβος. Η κωμωδία αν δεν ενοχλήσει δεν έχει νόημα” είπε χαρακτηριστικά στη διαδικτυακή εκπομπή.

 

Δείτε ακόμη: 

Γιάννης Μπέζος: “Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί”

Γιάννης Μπέζος: “Είμαι πάρα πολύ αυστηρός και ευτυχώς έχω παρεξηγηθεί γι’ αυτό”

Γιάννης Μπέζος: “Η ελληνική τηλεόραση είναι ένα τάβλι, ένα τσίπουρο και ένα χωριό”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου