Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Δέσποινα Βανδή σε εμπρηστικό πρωτοσέλιδο στην Τουρκία: “Ελλάδα, μη δοκιμάζεις την υπομονή μας”

Δείτε αναλυτικά

Η Δέσποινα Βανδή έχει μονοπωλήσει τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη με την ακύρωση συναυλίας της στο Τσεσμέ της Τουρκίας.

Η τραγουδίστρια στην γειτονική χώρα έχει δεχθεί τα πυρά από τους Τούρκους για την επιλογή της να μην τραγουδήσει με φόντο τον Κεμάλ Ατατούρκ σε μια φιλανθρωπική γιορτή, τουλάχιστον έτσι όπως της είχαν παρουσιάσει στην αρχή.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Soczu” κόσμησε η Ελληνίδα τραγουδίστρια, η  οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του τουρκικού Τύπου με ιδιαίτερα εμπρηστικά σχόλια.

“Ελλάδα, μη δοκιμάζεις την υπομονή μας” γράφει χαρακτηριστικά ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο, στο δεξιό μέρος της οποίας βρίσκεται και η Δέσποινα Βανδή.

Η εφημερίδα αναφέρεται σε τρεις ελληνικές προκλήσεις μεταξύ των οποίων και αυτό που έκανε η τραγουδίστρια στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

 

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: “Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων”

 

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

“Πραγματοποίησαν δρομολόγιο πλοίου σε ένα νησί το οποίο ανήκει στην Τουρκία” (εννοώντας τη… Ρω)

“Χτίζουν στρατιωτική βάση στην ελληνοκυπριακή πλευρά”

“Δεν μπορούν να αντέξουν τον Ατατούρκ και την τουρκική σημαία” (και αναφέρονται προφανώς στην αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συναυλία στο Τσεσμέ).

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την ακύρωση της συναυλίας από τη Δέσποινα Βανδή στο Τσεσμέ, ακολούθησε επίθεση στη σελίδα της στο Instagram αλλά και σε εκείνη του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκαναν και τα τουρκικά ΜΜΕ, χρησιμοποιώντας πολύ αρνητικά και προκλητικά σχόλια εναντίον της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου