Showbiz

Μελέτης Ηλίας: “Το Μενίδι μου έμαθε ότι ο λόγος μετράει, δεν θα υπήρχε ποτέ μέσα μου αυτή η option”

“Αν έδινα τον λόγο μου, θα τον κρατούσα”

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την ζωή του και την επαγγελματική του πορεία.

Ο ηθοποιός, που την επόμενη σεζόν θα ενταχθεί στο καστ του νέου κύκλου της σειράς “Η Μάγισσα” στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα του προηγούμενου διαστήματος, που τον ήθελαν να αποχωρεί από τα γυρίσματα μιας σειράς, όταν του έγινε καλύτερη οικονομικά πρόταση για μια άλλη δουλειά.

“Το Μενίδι, όπου μεγάλωσα, μου έμαθε ότι ο λόγος μετράει. Και μάλιστα πρόσφατα, επειδή μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, ειπώθηκε σε κάποια δημοσιεύματα ότι εγώ είχα κλείσει για μία δουλειά, είχα δώσει τα χέρια και σηκώθηκα και έφυγα για να πάω σε μία άλλη” τόνισε ο Μελέτης Ηλίας.

 

Δείτε επίσης: Σοκάρει ο Μελέτης Ηλίας: “Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, το πρόλαβα τελευταία στιγμή”

 

“Δεν θα υπήρχε ποτέ μέσα μου αυτή η option, να δώσω τον λόγο μου σε κάποιον και να σηκωθώ να φύγω, επειδή είναι καλύτερα τα οικονομικά ή καλύτερη δουλειά ή καλύτερος ο λόγος. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο που κάποιος αποφάσισε να το γράψει χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο” επισήμανε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

“Φυσικά και δεν ισχύει, γιατί αν έδινα τον λόγο μου, θα τον κρατούσα. Αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή και στα 20 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής” υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα ο Μελέτης Ηλίας.




 

Δείτε ακόμη: 

Μελέτης Ηλίας: Η επική οντισιόν για να πάρει τον ρόλο στο Σόι – “Πήρα κινητό, κλειδιά και σηκώθηκα να φύγω”

Βάσω Λασκαράκη για Μελέτη Ηλία: “Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου, κοιτούσε το κινητό του και…”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version