Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα σχόλια μίσους από Τούρκους στα social media

Δείτε τα σχόλια στις δημοσιεύσεις τους στο Instagram

Τις τελευταίες ώρες, η Δέσποινα Βανδή έχει “δεχθεί” ένα μεγάλο κύμα μίσους από Τούρκους μετά την ακύρωση συναυλίας στην Σμύρνη, όπου ήταν να εμφανιστεί.

Από το στόχαστρο των Τούρκων χρηστών των social media δεν έλειψε και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία στη Σμύρνη, όταν αντιλήφθηκε πως στην αίθουσα εκδηλώσεων ήταν αναρτημένες αφίσες του Τούρκου εθνάρχη, Κεμάλ Ατατούρκ. Δεδομένης της αιματηρής ιστορίας και της ευαισθησίας της τραγουδίστριας λόγω της ποντιακής της καταγωγής, η ίδια αρνήθηκε να τραγουδήσει και αποχώρησε.

 

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία – Οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

 

Τον λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή “επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ”. Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως είπε, “δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου”.

“Θυσιάσαμε πολλούς μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα εδάφη και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδελφοσύνη και η αιώνια φιλία θα νικήσουν πάντα” προσέθεσε η δήμαρχος, σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο NTV.

Ένα δείγμα από τα αρνητικά σχόλια:

Η ίδια συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένη:

“Καμία δύναμη δεν μπορεί να τολμήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας, ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί ούτε καν να το σκεφτεί. Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία. Εύχομαι όμως ότι σε όποια χώρα και αν πάει, δεν θα σκεφτεί καν να κατεβάσει τη σημαία αυτής της χώρας, που κερδήθηκε με αίμα, τη σημαία για την οποία θυσίασαν τη ζωή του πολλά τέκνα της πατρίδας και την οποία έκαναν σύμβολο αυτής της χώρας. Εύχομαι ότι αυτό θα γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη”.

Τα αρνητικά σχόλια από τους Τούρκους χρήστες των social media μετά το συμβάν έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου