Showbiz

Σμαράγδα Καλιμούκου: Η “Λίζα” από το “Λατρεμένοι μου γείτονες” κάνει remake scene, 17 χρόνια μετά

Η ηθοποιός και plus size μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα απίθανο βίντεο

Μπορεί η Σμαράγδα Καλιμούκου τα τελευταία χρόνια να ασχολείται με τη μόδα και να ποζάρει ως plus size μοντέλο για γνωστή φίρμα ρούχων, όμως πριν από 17 χρόνια, ήταν η Λίζα από την αγαπημένη κωμική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»…

Η ηθοποιός και plus size μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα απίθανο βίντεο με remake scene μιας πολύ αγαπημένης σκηνής από τη σειρά που συνεχίζει να προβάλλεται κάθε πρωί στο Mega.

Σ’ αυτό η Σμαράγδα Καλημούκου υποδυόταν την Λίζα, την κόρη ενός χειρουργού και μίας μεγαλοαστής δημοσιογράφου που ερωτευόταν τον γιο των γειτόνων που προερχόταν από μία λαϊκή γειτονιά της Νίκαιας.

Μέχρι να φτάσουν οι δύο νέοι να γίνουν ζευγάρι, πέρασαν από αρκετά… κύματα. Ένα από αυτά ήταν και μία σκηνή ζηλοτυπίας της Λίζας για την επίδοξη ερωμένη του άντρα που ήθελε να την ερωτευτεί.

Φυσικά, το συγκεκριμένο remake scene έγινε viral στο Tik Tok, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

@smaroooo Πως περνάνε τα χρόνια! #latremenoimougeitones #liza #foryoupage #fypシ゚viral #greecetiktok #fyppppppppppppppppppppppp #viralvideo #follow ♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaelaki

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version