Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άννα Κουτσαφτίκη: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της μετά την “Μουρμούρα”

Η συγκινητική ανάρτηση της για το φινάλε της κωμικής σειράς

Η Άννα Κουτσαφτίκη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για το τέλος της κωμικής σειράς του ALPHA “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα“.

Η τηλεοπτική Ξένια, περιέγραψε όλες εκείνες τις στιγμές που έζησε τα 7 χρόνια και τον λόγο που για πάντα η σειρά αυτή θα μείνει στην καρδιά της.

“Είναι πολλές οι μέρες ,που ένιωθα την ανάγκη ,να γράψω κάτι για την εμβληματική σειρά της καρδιάς μου-της καρδιάς μας,να εκφράσω τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μου για τους υπέροχους ανθρώπους-φίλους πλέον και συνεργάτες μου που ήταν μπροστά και πίσω απο τις κάμερες, να μιλήσω για την Ξένια μου,τον Μπαμπη μου, τη Σοφούλα μου, για το ταξίδι των 7 χρόνων στην πανεμορφη Θεσσαλονικη μας,τ αξίδι μιας ζωής… κι όλο το ανέβαλλα…όλο το ανέβαλλα κι αναρωτιόμουν γιατί.
Ξέρω το γιατί πλέον.

Είναι απ’αυτές τις φορές που τα λόγια είναι λίγα, φτωχά να περιγράψουν τα συναισθήματα…τις εικόνες, την εμπειρία, τις συναντήσεις, το δέσιμο, το γελιο,το κλάμα, όλ’αυτα που έζησαν κάποιοι όμορφοι άνθρωποι ,που συναντήθηκαν για να μοιραστούν τη ζωη τους και να προσπαθήσουν έντιμα κι ειλικρινα, να μοιράσουν με τη σειρά τους χαρά σε τόσους άλλους όμορφους ανθρώπους, που την είχαν ανάγκη…γιατί έχουμε ανάγκη τη χαρά,τ ο χαμόγελο,τη ζεστασιά,την ανακούφιση,το αίσθημα της ξεγνοιασιάς,της παιδικης σκανταλιάς-ειδικα στις εποχες που ζούμε-κι η μουρμούρα τα μοίραζε αυτά απλόχερα σ’όλες τις ηλικίες.Ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους-η αγκαλιά της γιαγιάς-του παππού,της μαμας-του μπαμπά,του παιδιού,των νέων ανθρώπων…

Η μουρμούρα -η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης(11χρονια προβολής) -ήταν μια μεγάλη αγκαλιά…για όλους.
“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”απο πάντα…για πάντα…στην καρδια μου…στην καρδιά μας❤️”

H Άννα Κουτσαφτίκη είχε κάνει γνωστή την επιθυμία της να αποχωρήσει από το καστ, αφού ένιωθε πως ο συγκεκριμένος καλλιτεχνικός κύκλος είχε μέσα της ολοκληρωθεί.

“Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, να ανοίξω νέους κύκλους. Δεν υπάρχει άλλος λόγος, όλα έχουν γίνει με εξαιρετική συνεννόηση με την παραγωγή” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην κάμερα του “Breakfast @ Star”.

Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-25, η Άννα Κουτσαφτίκη συμπεριλαμβάνεται στο καστ της καινούργιας κωμικής σειράς του σταθμού με τίτλο «VΙΠ Καλά Γεράματα», η οποία όπως προδίδει ο τίτλος της, διαδραματίζεται σε ένα γηροκομείο.

Εκεί θα συναντήσουμε, μεταξύ άλλων, τους Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Λυδία Φωτοπούλου, Πάρη Θωμόπουλο, Μαρία Πετεβή, Σταύρο Τσουμάνη, Κώστα Καζάκα, Δημήτρη Μαυρόπουλο και Χριστίνα Τσάφου, με την Άννα Κουτσαφτίκη να υποδύεται την ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου