Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Ζαφειράκου: Ο πρώην σύζυγός της διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού

“Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται”

Φαίη Ζαφειράκου και Ανδρέας Κομπόσης διέψευσαν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης 16/7 περί ξυλοδαρμού και φθορών στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η γνωστή ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviathema.gr, φέρονται να είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν στην Κάρυστο, ο οποίος μάλιστα κατέληξε στην σύλληψη τους.

Η γνωστή ηθοποιός φέρεται να μην επιτέθηκε μόνο στον πρώην σύζυγό της, αλλά και στον 12χρονο γιο τους.

Το πρώην ζευγάρι, που διατηρούσε καλές σχέσεις, παραθέριζε μαζί στην Κάρυστο για χάρη του παιδιού τους, όταν και σημειώθηκε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες, που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη.

 

Η διάψευση

Ο ίδιος ο Ανδρέας Κομπόσης θέλησε, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, να διαψεύσει όσα ανυπόστατα μεταδίδονται για εκείνον και τη Φαίη Ζαφειράκου τις τελευταίες ώρες.

“Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κομπόσης, αναρτώντας μια κοινή του φωτογραφία με την ηθοποιό.

Μάλιστα, σε επικοινωνία του με το Tlife ο ίδιος επισήμανε:

“Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου