Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοκάρει ο Μελέτης Ηλίας: “Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, το πρόλαβα τελευταία στιγμή”

“Ως μοναχοπαίδι δεν είχα τα κακά του κακομαθημένου παιδιού”

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στιγμές” του Μάνου Νιφλή και περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε, όταν κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας, έπρεπε να νοσηλευτεί επειγόντως και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

“Εγώ γενικά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω και μου είναι μη διαχειρίσιμες είναι σε σχέση με θέματα υγείας, είναι πέρα από τις δυνάμεις μου. Μία πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν εν μέσω περιοδείας είχα ξαφνικά τρομερούς πόνους” είπε αρχικά ο ηθοποιός.

“Αποδείχθηκε ότι, εάν λειτουργούσα με το δεδομένο ότι είμαι ηθοποιός και θα παίξω ακόμα και με 40 πυρετό, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ήταν μία σκωληκοειδίτιδα που θα εξελισσόταν σε περιτονίτιδα και το πρόλαβα τελευταία στιγμή” περιγράφει ο Μελέτης Ηλίας.

 

Δείτε επίσης: Μελέτης Ηλίας: Η επική οντισιόν για να πάρει τον ρόλο στο Σόι – “Πήρα κινητό, κλειδιά και σηκώθηκα να φύγω”

 

“Έμεινα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και έλεγα ότι είχα άγιο που τελευταία στιγμή είπα «τα παρατάω όλα και πάω να με δει κάποιος». Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και έχω να τη μνημονεύω σχεδόν δέκα χρόνια μετά” κατέληξε στην ιστορία του.



 

Η αντίδραση του πατέρα του στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός

O Μελέτης Ηλίας μίλησε επίσης για τη σχέση του με τους γονείς του και την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.

“Οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι. Ως μοναχοπαίδι δεν είχα τα κακά του κακομαθημένου παιδιού, αλλά από την άλλη δεν είχα εκ των πραγμάτων και τις παροχές που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί. Θέλω να πω ότι με δυσκολίες και με πολύ μόχθο με μεγάλωσαν έτσι όπως έπρεπε” ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας.

 

Δείτε ακόμη: Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση» (Βίντεο)

 

“Ουσιαστικά στην κρίσιμη ηλικία με το τι θα ασχοληθώ ήταν πολύ ανοιχτοί στο οτιδήποτε. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, πέρα από το αρχικό σοκ που ουσιαστικά δεν ήξεραν πως να χειριστούν το άγνωστο… Γιατί ο πατέρας μου μού είπε: ρε παιδί μου κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ με τις γνωριμίες μου. Πέρα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μού είπε: εντάξει, αν το θέλεις τόσο πολύ δοκίμασέ το. Απλά να ξέρεις ότι αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν τραβάει, στρίψε για κάπου αλλού. Και πάντα το είχα αυτό μέσα στο μυαλό μου ότι να δω ότι δεν τραβάει, θα κάνω κάτι άλλο” είπε ο Μελέτης Ηλίας.




 

Δείτε επίσης:

Μελέτης Ηλίας: “Είμαι νουμεράκιας, αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης”

Μελέτης Ηλίας: “Όταν έχω ερωτική σκηνή με συνάδελφο, κανονίζω πρώτα να γνωριστεί με τη σύζυγό μου”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου