Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημητροπούλου: Η κόρη μου δεν έχει σχολιάσει ποτέ άλλο παιδί, για την διαφορετικότητα του, εμείς “μπολιάζουμε” τα παιδιά μας με ρατσισμό

Πολλές φορές διδάσκομαι από τα παιδιά αυτής της ηλικίας, πρόσθεσε η ηθοποιός για την υιοθετημένη κόρη της που είναι 4 ετών

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια μαμά ενός υπέροχου κοριτσιού που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε, την 4χρονη Εύα.

Μιλώντας στην εκπομπή Summer’ Cool η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε τις ανησυχίες που έχει για το μεγάλωμα της κόρης της, κυρίως λόγω της διαφορετικότητάς της στο χρώμα σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Συγκεκριμένα είπε:

«Πολύ με αγχώνει πώς θα της μεταδώσω κάποια πράγματα, πώς θα σμιλέψω κάποια πράγματα. Σίγουρα με απασχολεί και πώς θα είναι και η κοινωνία. Πιστεύω ότι αν ο καθένας μας βάλει ένα λιθαράκι θα καλυτερέψει η κοινωνία».

Η Ευγενία Δημητροπούλου συνέχισε λέγοντας: «Η κόρη μου αντιλαμβάνεται τη διαφορετικότητά της ως προς το χρώμα, όμως όχι κάτι άλλο. Για παράδειγμα στο σχολείο της έχει κι άλλα παιδάκια που έχουν γεννηθεί αλλού. Τώρα που γίνεται 4 ετών ποτέ δεν έχει σχολιάσει το εξωτερικό χαρακτηριστικό ενός άλλου παιδιού.

Και αυτό νομίζω είναι κάτι που πρέπει να το βάλουμε στο κεφάλι μας. Μετά τα “μπολιάζουμε” τα παιδιά μας με ρατσισμό.

Η κόρη μου μπορεί να έχει πει ”αυτό το παιδί έχει κατσαρά μαλλιά”, μέχρι εκεί. Πολλές φορές διδάσκομαι από τα παιδιά αυτής της ηλικίας».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου