Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέξης Παππάς: “Το Survivor του 2021 ίσως ήταν μια λακκούβα στην οποία έπεσα μέσα επικοινωνιακά”

“Δημοσιογράφοι μού ζήτησαν συγνώμη για την αυστηρότητα που με αντιμετώπισαν”

Στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε συνέντευξη ο Αλέξης Παππάς και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σκληρά σχόλια και τις κριτικές που δέχθηκε για την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor.

 

Θεωρείς ότι την πρώτη φορά που συμμετείχες στο Survivor οι εκπομπές σε αδίκησαν με τον τρόπο που σε αντιμετώπισαν;

Πιστεύω ότι είχαν δίκιο και είχα δίκιο. Τι εννοώ; Εγώ δεν μπορούσα να βλέπω πως βγαίνει τηλεοπτικά η παρουσία μου μέσα από το παιχνίδι. Δεν είχα άποψη, ούτε μπορούσα να σχολιάζω. Πάντως κάποιοι δημοσιογράφοι μού ζήτησαν συγνώμη για την τόσο μεγάλη αυστηρότητα με την οποία με αντιμετώπισαν εκείνη την περίοδο. Το παιχνίδι τότε ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό. Υπήρχε πολλή πείνα και ήταν πιο έντονοι οι χαρακτήρες. Η στάση μου ήταν κυρίως αμυντική. Ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν οι συμπαίκτες μου. Πολλές φορές με ψήφιζαν χωρίς να υπάρχει αγωνιστικός λόγος. Απλά κάποιοι αισθάνονταν ότι τους χαλούσα τη ροή που είχαν στο μυαλό τους για να φτάσουν στον τελικό. Εγώ δεν είχα στόχο τον τελικό.

 

Δείτε επίσης: Αλέξης Παππάς: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του

 

Ήθελα να δείξω στον κόσμο την προσωπικότητα μου και αντιμετώπιζα πολύ δύσκολες καταστάσεις, όπως η πείνα και οι τσακωμοί. Τότε πολλά πράγματα που είχαν συμβεί μέσα στο παιχνίδι δεν προβλήθηκαν. Έντονοι χαρακτηρισμοί, βρισιές και τσακωμοί ξεκινούσαν από γεγονότα που δεν τα είχαν καταγράψει οι κάμερες. Άκουσα πολλά σχόλια και βαριές κατηγορίες. Νομίζω όμως ότι στο τέλος δικαιώθηκα.

Το Survivor του 2021 ίσως ήταν μια λακκούβα στην οποία έπεσα μέσα επικοινωνιακά. Όμως φάνηκε ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης εκτίμησαν την παρουσία μου εκεί και μου έκαναν αμέσως πρόταση για το επόμενο πρότζεκτ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου