Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: “Δεν έκανα ποτέ τις γκόμενες, δεν μου άρεσε”

Όσα είπε στην εκπομπή, Summer’s Cool

Στην εκπομπή, Summer’s Cool, παραχώρησε συνέντευξη η Φωτεινή Ντεμίρη και μίλησε για τον γιο της, Τίτο Γρηγορόπουλο, το Ναυάγιο αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

«Δεν έρχονται οι followers. Είναι μια ψευδαίσθηση που νομίζουν κάποιοι παραγωγοί. Έχω δει παραστάσεις με big stars, με πολλούς followers που δεν πήγαν.

Δεν έκανα ποτέ τις γκόμενες, δεν μου άρεσε. Τις έκανα σε κωμωδίες κυρίως. Έχω κάνει και μάνα ανθρώπων που έχουμε δέκα χρόνια διαφορά.

Το Ναυάγιο ήταν μια ευτυχής συγκυρία, ήμουν πολύ χαρούμενη. Ίσως θα μπορούσε να πάει δεύτερη σεζόν αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να μην το ξεχειλώσουν, οπότε καλά έκαναν».

«Δεν λέει ότι είναι γιος μας»

«Χαίρομαι πολύ για τον γιο μου, του αρέσει η δουλειά. Όταν κάποιος είναι κοντινός σου δεν μπορείς να το κρίνεις σωστά. Προσπαθώ όταν τον βλέπω να αποστασιοποιούμαι και να τον βλέπω διαφορετικά. Μπορώ να του πω διόρθωσε το ένα, το άλλο. Είμαι ευχαριστημένη. Είναι υπέροχος, είναι ταλαντούχος.

Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον Τίτο γιατί στις μέρες μας έτσι γίνονται. Αλλά δουλεύει στο θέατρο και με ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Δεν λέει ότι είναι γιος μας. Πάμε να τον δούμε στις πρεμιέρες και λένε “είναι γιος σας; Δεν μας το είπε ποτέ”».«Ο Χρήστος Μάστορας είναι τραγουδιστής, κάνει έναν τραγουδιστή και μπορεί να τον νιώσει.

Αλλά αν θέλει να συνεχίσει ως ηθοποιός για το καλό του πρέπει να πάρει κάποια μαθήματα, να το σπουδάσει. Μόνο καλό μπορεί να σου κάνει! Σου δίνει εφόδια».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου