Showbiz

“Κατά Φαντασίαν Ασθενής”: Εκτός παράστασης ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Η ανακοίνωση

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι εκτός της θεατρικής παράστασης «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

Η παράσταση είναι σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, όμως, ο ηθοποιός αποχώρησε για λόγους υγείας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Τη θέση του στην παράσταση πήρε ο Παναγιώτης Γαβρέλας.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που στάλθηκε στα Μέσα αναφέρει:

«Στον ρόλο του Κλεάνθη, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Γαβρέλας, ο οποίος αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα για λόγους υγείας».

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι ο σύντροφος της Φωτεινής Αθερίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά, δύο αγόρια που είναι η απόλυτη και βασική τους προτεραιότητα.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μόνο αγάπη! Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός πάρα πολύ χρήσιμος για έναν δημιουργό, και ήταν διπλή η χαρά που έπαιξε στη σειρά μου, γιατί είναι και αυτός ένα φρέσκο πρόσωπο στην τηλεόραση και προσθέτει στο καστ αυτόν τον αέρα. Επιπλέον τον αντιμετωπίζω σαν συνδημιουργό, αφού όλα όσα γράφω πρώτα τα διαβάζω σε εκείνον και έχει και δικές του ιδέες η σειρά», είχε δηλώσει πρόσφατα η Φωτεινή Αθερίδου.

 

Δείτε επίσης: Φωτεινή Αθερίδου: “Αν δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version