Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι γίνεται με την Barking Well Media και το τηλεοπτικό του μέλλον;

Δείτε το ρεπορτάζ

Τι γίνεται με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τηλεοπτικό τοπίο;

Στο “Summer’s Cool” μίλησαν για τον παρουσιαστή και τους ρόλους που είχε αναλάβει την σεζόν που τελείωσε.

Ειδικότερα, στον αέρα του ΣΚΑΪ ειπώθηκε πως έχει λήξει η συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη με τον διάσημο παρουσιαστή.

Υπήρχε μία σύμβαση για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τη “Super Κατερίνα”, από την οποία τον είδαμε να αποχωρεί για το “Tv Queen” που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

“Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάποια συνεργασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα και σενάριο να συνεργαστούν ξανά οι δύο πλευρές σε μελλοντικό project” είπε η Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Εγώ κακίες δεν κρατάω, μπορεί να ειπώθηκαν πράγματα που με στεναχώρησαν”

 

Από την άλλη μεριά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δεχτεί και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις:

“Έχει κρούσεις ήδη, έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του δύο φορές, από διαφορετικές πλευρές. Σίγουρα έχει προτάσεις, σκέφτεται”.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας “On Time” της Τετάρτης, αναφέρει ότι δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα της συνεργασίας της Barking Well με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και πως πρόκειται να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες ο παρουσιαστής με στελέχη της εταιρείας παραγωγής προκειμένου οι δύο μεριές να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου