Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: “Θα μου άρεσε να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, έχει τύχει να παίζω 14 ώρες επιτραπέζια”

“Το Διαδίκτυο είναι μια πυρηνική ενέργεια, εξαρτάται από τα δικά μας χέρια αν θα την κάνουμε βόμβα” επισημαίνει, επίσης, η Σοφία Μανωλάκου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Μανωλάκου στην εφημερίδα Εστία και τη δημοσιογράφο Νικολέττα Παπανικολάου με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» ανά την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε τόσο για το κομμάτι της παρουσίασης στο οποίο δοκιμάστηκε στο παρελθόν όσο και στη σχέση που διατηρεί με τα social media.

Καμιά φορά με παίρνουν αλλά, αν θα έκανα κάτι σε αυτό το κομμάτι, θα έκανα πλέον κάτι διασκεδαστικό, όπως είναι το τηλεπαιχνίδι. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιχνίδια και στην προσωπική μου ζωή, με φίλους, παίζουμε συνέχεια επιτραπέζια. Έχει τύχει να καθίσω και 14 ώρες να παίζω επιτραπέζια, οπότε κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε περισσότερο είναι η αλήθεια. Έχει αλλάξει και η ζωή, αλλά και το είδος των εκπομπών πλέον, οπότε δεν θα μπορούσα να υπηρετήσω κάποιο άλλο είδος.

Είστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ ενεργή…

Δεν είμαι τόσο όσο ο περίγυρος μου περίμενε. Υπάρχουν ωστόσο στη ζωή μου χωρίς να αφιερώνω πολύ χρόνο. Δεν το κατακρίνω, θα ήθελα να ασχολούμαι περισσότερο. Είναι ένας μαγικός κόσμος αν το χειρίζεται κάποιος σωστά. Το Ίντερνετ, γενικότερα, είναι σαν την πυρηνική ενέργεια. Ήταν μια τεράστια ανακάλυψη από τον Αϊνστάιν αλλά βλέπουμε πως χρησιμοποιήθηκε μετά. Η σωστή χρήση κάνει τη διαφορά της ανακάλυψης. Το Διαδίκτυο είναι μια πυρηνική ενέργεια. Αν θα την κάνεις βόμβα ή θα την χρησιμοποιήσεις για καλό σκοπό, εξαρτάται από τα δικά μας χέρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου