Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Βόμβα”: “Η Ναταλία Γερμανού έβριζε την Μενεγάκη, μιλούσε πίσω από την πλάτη της παρά πολύ άσχημα”

“Μίλησε άσχημα για την Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha”

Ο Παντελής Καναράκης, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, φαίνεται πως κάνει μια αποκάλυψη για την Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του ALPHA μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την συνάδελφό της, σε ένα Post που έκανε για να επισφραγίσει την συνεργασία της με το MEGA και το τέλος της “Ελένης”.

 

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού σε Ελένη Μενεγάκη: “Σε περιμένει η θάλασσα, ο έρωτας και τα παιδιά σου”

 

Ο ηθοποιός ωστόσο δεν φάνηκε να “πίστεψε” τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και θέλησε να δώσει δημοσίως τη δική του εκδοχή για τη σχέση που είχαν παλαιότερα οι δυο κυρίες της τηλεόρασης:

“Η Ναταλία Γερμανού βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι την αγαπάει. Η Ναταλία Γερμανού, που την έβριζε τη Μενεγάκη, που μιλούσε πίσω από την πλάτη της παρά πολύ άσχημα. Μίλησε άσχημα για την Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha. Σε όλα τα στελέχη! Έπιανε τα στελέχη και τους μιλούσε άσχημα για την Μενεγάκη και τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγάκη, που θα φύγει από την καθημερινή ζώνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα! Λες και δεν ξέρουμε ποιος τα κάνει αυτά. Αφού η Ναταλία Γερμανού είναι κουμπαρά της Βίσση. Δεν μας παρατάς, ρε Βίσσή” είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Καναράκης.

@kanarakis_pantelis Η Ναταλία για την Ελένη! #panteliskanarakis #kanarakis #viralvideo #sex #tik_tok #fypシ #menegaki #germanou ♬ πρωτότυπος ήχος – kanarakis_pantelis

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου