Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Εγώ κακίες δεν κρατάω, μπορεί να ειπώθηκαν πράγματα που με στεναχώρησαν”

“Ήταν πραγματικά τιμή μου και τιμή μας που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος της τηλεόρασης ήταν μαζί μας”

Την Παρασκευή το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν την τελευταία εκπομπή της “Super Κατερίνα” για την φετινή σεζόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τη συνεισφορά του στην εκπομπή.

“Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο για φέτος. Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής μας, ότι και να έγινε στην πορεία… Εγώ κακίες δεν κρατάω σε κανέναν, μπορεί να ειπώθηκαν πράγματα που με στεναχώρησαν, αλλά δεν έχει σημασία” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή δεν είμαι εγώ”

 

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια:

“Ήταν πραγματικά τιμή μου και τιμή μας που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος της τηλεόρασης ήταν μαζί μας. Μάθαμε πάρα πολλά από τον Αντρέα, βοήθησε πάρα πολύ στην εκπομπή και να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά, να του ευχηθώ και καλό καλοκαίρι και να είναι πάντα καλά”.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου