Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Τον “εκδικήθηκε” ο Γιώργος Παπαδάκης – “Τρέχαμε γιατί μας λέγανε βγαίνουμε και ήμασταν γυμνοί”

Δείτε τι είπε στον αέρα του “Πρωινό”

Μετά τα παράπονα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα πως ο Γιώργος Παπαδάκης καθυστέρησε να ολοκληρώσει την εκπομπή του την Τετάρτη, μία μέρα αργότερα συνέβη το αντίστροφο.

Την Πέμπτη, ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό νωρίτερα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν στο Πρωινό κάποια… προβλήματα.

“Αυτός ο Γιώργος ο Παπαδάκης, χθες του είπα ότι έκανε υπέρβαση και ξεκινήσαμε 10:05 και σήμερα μας το επέστρεψε πίσω και ξεκινήσαμε 09:40 και τρέχαμε γιατί μας λέγανε βγαίνουμε βγαίνουμε και ήμασταν γυμνοί. Κυριολεκτικά. Δεν είχα βάλει το πουκάμισο και θα ήταν μια πρόκληση να έβγαινα γυμνός” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την υπέρβασή του, είναι ο πατριάρχης όλων μας”

 

“Για εμάς είναι το κλείσιμο μιας σεζόν πετυχημένης. Γιατί ακούω για όλους να λένε ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν. Δεν ήταν μια δύσκολη σεζόν, ήταν μια φυσιολογική σεζόν. Γιατί να είναι δύσκολη; Ακούω που λένε πως ήταν μια δύσκολη σεζόν. Δεν ήταν δύσκολη σεζόν”.

 

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: “Το συνάφι μας, δεν είναι καλό συνάφι και γι’ αυτό εγώ δε μιλάω με κανέναν”

 

Και πρόσθεσε:

“Δεν καταλαβαίνω. Είναι μια δουλειά. Την κάνουμε. Υπάρχουν δημοσιογραφικά θέματα ευχάριστα, υπάρχουν πολλά δυσάρεστα. Υπάρχουν κάποια που θέλουν και το κράξιμό τους. Το κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό επιλέξαμε να κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολη ή εύκολη, αυτή είναι η δουλειά μας”.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου