Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: “Έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι, συνέβη και πρόσφατα”

“Αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ σε ένα βασίλειο και μιλούσαν με υπονοούμενα και σαιξπηρικό λόγο” αποκάλυψε ο Γιώγος Χρανιώτης

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της επιτυχημένης παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» ανά την Ελλάδα, ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε τετ α τετ με την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε με ειλικρίνεια για φλερτ σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα εν μέσω γάμου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που είχα ακούσει πως όταν παντρευτείς ή πάρεις σκύλο ή κάνεις παιδί και βγαίνεις βόλτα μαζί του, είσαι πιο σέξι… δεν ισχύει σε μένα. Εμένα με φλέρταραν περισσότερο όταν δεν ήμουν παντρεμένος. Δεν ισχύει δηλαδή, δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Δεν το έχω σκεφτεί γιατί συμβαίνει αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει καθόλου. Θα ήθελα να με φλερτάρουν γυναίκες για να ικανοποιήσω λίγο και τον εγωισμό μου».

«Νομίζω ότι το φλερτ είναι επικοινωνία, αρχικά. Πολλές φορές είναι βλεμματική, πολλές φορές συνδυάζεται και με λέξεις. Στο τηλέφωνο δεν μπορείς να φλερτάρεις πολύ καλά αλλά όταν κοιτάς τον άλλον και του μιλάς, μπορείς να αισθανθείς ότι «με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε». Δηλαδή θεωρώ, χωρίς να έχω κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον γιατί ερωτικό υπάρχει, έχω φλερτάρει και με άνδρες οι οποίοι δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι».

«Δεν μου έχει συμβεί να θέλω να πάω στο κρεβάτι με κάποιον άνδρα που με έχει φλερτάρει ή που έχω φλερτάρει εγώ. Χωρίς να το καταλάβω όμως συνέβη πρόσφατα με έναν άνθρωπο που ήταν και μεγάλης ηλικίας. Αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που είναι σε ένα βασίλειο και μιλούσαν με υπονοούμενα και σαιξπηρικό, προσαρμοσμένο στα ελληνικά, λόγο. Και ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ο άνθρωπος έχει τρία παιδιά, εγώ έχω ένα, μιλούσαμε για τα παιδιά μας αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Χρανιώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου