Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: “Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει”

“Θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει”

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του “Fays Time” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Νότη Σφακιανάκη.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records για τον τραγουδιστή που ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας.

Αφού εξέφρασε την επιθυμία της εταιρείας να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης, ο CEO της Panik υπογράμμισε ότι δεν μπορεί κανείς να εκβιάσει καταστάσεις και βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, είναι να νιώσει ο ίδιος έτοιμος.

 

Δείτε επίσης: Νότης Σφακιανάκης: “Είναι ψέματα όλο αυτό”

 

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Αρσενάκος ξεκαθάρισε πως:

“Ο Νότης ανήκει στην Panik από τον 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μια τέτοια επαφή, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε.

Δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν. Για τον καθένα έρχεται γη στιγμή του να κάνει αυτό που θέλει. Και σε έναν καλλιτέχνη με 35 χρόνια πορείας και καριέρας που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ, δεν γίνεται να του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει” είπε αρχικά.

Στο τέλος, ανέφερε:

“Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει και έχει μια απίστευτη δισκογραφία. Ο Νότης λείπει σχεδόν τέσσερα χρόνια”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου