Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Δεν ήμουν ποτέ της επανάστασης αλλά τελείως αντι-ήρωας, μου αρέσουν οι “σπασμένοι” χαρακτήρες

“Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτά τα χρόνια, πραγματικά δεν μου αρέσουν”

Καλεσμένη στο “The 2night Show” ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ζωή και την καριέρα της.

Αναφερόμενη στο σήμερα, η ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, λέγοντας:

“Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτά τα χρόνια, πραγματικά δεν μου αρέσουν. Αν όμως πούμε το 2000 ήταν έτσι και το 1990 ήταν έτσι, που εγώ έχω και μεγάλη γκάμα προς τα πίσω για να σκεφτώ, ναι ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά το θέμα είναι αν μπορούμε να μην κάνουμε επανάσταση από το Παρίσι μωρέ. Δεν είναι ωραίο. Δηλαδή αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε τώρα εδώ ο καθένας στον τομέα του. Δεν μιλάω γι’ αυτά τα ακραία και τα τοξικά, δεν αντέχω”.




“Όταν έβλεπα πράγματα γκρίζα έριχνα λίγη χρυσόσκονη για να τα φτιάχνω. Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα στο παρελθόν, ήταν αλλιώς” είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Στο ίδιο θέμα, πρόσθεσε:

“Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία μου. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά και μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής”.

 

Δείτε επίσης: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Η βιολογική κούραση είναι μύθος και μπορώ να το πω από τα χρόνια που έχω”

 

“Μάλλον φοβισμένη ήμουνα”

Όσο για το αν η ίδια είναι άνθρωπος που επαναστατεί, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σχολίασε:

“Εγώ δεν ήμουν ωστόσο ποτέ της επανάστασης, μάλλον φοβισμένη ήμουνα και δεν μ’ αρέσει αυτό. Τελείως αντι-ήρωας και ίσως γι’ αυτό μου αρέσουν και στο θέατρο και στην τηλεόραση οι αντι-ηρωίδες. Οι ”σπασμένοι” χαρακτήρες που έχουν προβλήματα. Οι ανασφάλειες που έχεις 13-15 σου έρχονται ξανά”.




 

“Έφτιαχνα μια φανταστική ιστορία για να ασχοληθούν μαζί μου”

Και σε άλλο σημείο είπε:

“Η αδερφούλα μου ήταν ένα χαρούμενο και όμορφο παιδί. Εγώ ένα ασχημούτσικο πολύ στριμμένο γιατί εκμαίευα μια αγάπη που είχα, μην με ρωτήσεις γιατί”.

Και πρόσθεσε:

“Την είχα την αγάπη σε υπέρμετρο βαθμό και κυρίως από τη μητέρα μου. Γυρνούσα από το σχολείο και έφτιαχνα μια φανταστική ιστορία ότι είμαι στενοχωρημένη για να ασχοληθούν μαζί μου”.




Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον πατέρα της:

“Ο πατέρας μου έφυγε το 1992 και αισθανόταν υπερήφανος. Έβαζε τη στολή του ναυάρχου πάλι. Και αυτό που του έμεινε και έλεγε ήταν “ένας ακαλλιέργητος, αμόρφωτος ήρθε και μου είπε “σκύψε να σου βγάλω τα γαλόνια”. Του είχε μείνει όχι το ξύλο, όχι η κακοποίηση κακοποίηση, αλλά αυτό”.

Για τα ερωτικά της, η ηθοποιός τόνισε ότι έχει υπάρξει ζηλιάρα ως σύντροφος:

“Καμία σχέση με τη ζωή, μόνο στα ερωτικά, είμαι ζηλιάρα. Μπορώ να μη το δεχτώ; Κι εμένα με ζηλέψανε”.

Τόνισε πως ο Δάνης Κατρανίδης και ο Ρήγας Αξελός “ήταν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα τους πάντα”.




 

Δείτε ακόμη: Μίρκα Παπακωνσταντίνου για Δάνη Κατρανίδη: “Σαν να πάγωσε ο χρόνος”

 




 

Δείτε επίσης: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και από ζήλεια”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version