Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Πετρουλακη: Ολοκηρώθηκε με επιτυχία το Walk & Workout event στο Καβούρι! Μπήξαν στη θάλασσα με τα ρούχα για τον κύκλο της αγάπης

Μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι συμμετείχαν στο Walk & Workout τη Ελένης Πετρουλάκη, στο Καβούρι με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Μικροί  και μεγάλοι κατέκλυσαν την παραλία στο Divani Apollon Palace και λίγο μετά τις 6 ξεκίνησε το event  που τα είχε όλα! Περπάτημα, γυμναστική, διαλογισμό και πολλές εκπλήξεις!

Την μεγαλύτερη τους την έκανε  η ίδια  όταν  της στιγμή που πιάστηκαν όλοι χέρι χέρι δημιουργώντας  έναν τεράστιο κύκλο αγάπης, η Ελένη Πετρουλάκη έβγαλε τα παπούτσια της και τους προέτρεψε να τα βγάλουν όλοι ώστε να κανιών τον κύκλο μέσα στη θάλασσα. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή που όλοι θα θυμούνται αφού μετά την ευχαρίστησαν για την αξέχαστη εμπειρία.

Η fitness expert  μπήκε κανονικά με τα ρούχα, χωρίς να σκεφτεί πως θα βραχεί και είχε ως μοναδικό της στόχο να μεταφέρει όλα τα θετικά συναισθήματα στον κόσμο. Όταν ο ήλιος άρχισε να δύει, ακολούθησε beach party με τον κόσμο και την ίδια την Ελένη να χορεύουν στην χρυσή άμμο  και να  διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Στο event συμμετείχε και η γνωστή γυμνάστρια Ειρήνη Δανιήλ

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου