Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: “Στεναχωρήθηκε η Σταματίνα με τη δήλωσή μου και θέλω να κάνω μια διόρθωση”

«Εγώ στην ουσία δεν εξέφρασα κάποιο παράπονο για τη Σταματίνα, έτσι βγήκαν οι τίτλοι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, ήρθε η Σταματίνα να κάνει τη ζώνη μας, αλλά δεν μας πήρε τηλέφωνο», είχε πει πριν δύο εβδομάδες η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, κάτι που όπως τόνισε η ίδια, στεναχώρησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από τη στιγμή που έδωσε ένα ρεπορτάζ η Σταματίνα και βγήκε ευθέως ο Γιώργος και είπε “Σταματίνα, το ρεπορτάζ σου είναι ψευδές”. Αυτό είναι μετωπική, δημοσιογραφικά, δεν το κάνεις. Και η αλήθεια είναι ότι στη δημοσιογραφική δεοντολογία δεν επιτρέπεται αυτό. Μπορείς να βγεις και να πεις το δικό σου ρεπορτάζ, αλλά δεν πας στον συνάδελφο να πεις ότι “κάνεις λάθος”», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στη συνέχεια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την κουβέντα που είχαν οι δυο τους στο τηλέφωνο, μετά τα όσα είπε η ίδια στο «Χαμογέλα και πάλι» πριν δύο εβδομάδες: «Μιας και μιλάμε για τη Σταματίνα, θέλω να κάνω μια παρένθεση, γιατί της υποσχέθηκα ότι θα το αναφέρω. Μιλήσαμε κάποια στιγμή στο τηλέφωνο με τη Σταματίνα και στεναχωρήθηκε λίγο με αυτή τη δήλωση, θέλω να κάνω αυτή τη διόρθωση.

Όταν μιλήσαμε, μου εξήγησε η Σταματίνα ότι με τη Φαίη ήταν πάρα πολύ καλές φίλες κολλητές και γι’ αυτό περίμενε μια τέτοια ενημέρωση από τη Φαίη. Και τώρα, μιας και μιλήσαμε για τη Σταματίνα, ήθελα να το πω και να το διορθώσουμε. Εγώ στην ουσία δεν εξέφρασα κάποιο παράπονο για τη Σταματίνα, έτσι βγήκαν οι τίτλοι. Εγώ από την αρχή είπα ότι δεν περίμενα καμία Σταματίνα να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει τι θα γίνει…».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου