Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Περρής: “Δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος, η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα”

“Αντέδρασε κάπως ότι «μήπως φταίω εγώ και σε ώθησα σε κάτι τέτοιο», της βγήκε ενοχή”

Καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε ο Γιώργος Περρής στο πλατό του “Fay’s Time” και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και την αντίδραση της μητέρας του.

“Στα 18 μου το είπα στη μητέρα μου και πρώτα στην κολλητή μου φίλη. Δεν το είχα πριν, δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος. Όταν μεγάλωσα εγώ τέλη ’80 με ’90, ήταν πολύ ταμπού αυτό και δεν συζητιόταν. Δεν είχα κάποιο παράδειγμα στη δημόσια σφαίρα και η νοοτροπία ήταν κάνει ό,τι θέλεις αλλά μη μιλάς και κράτησέ το κρυφό κι αυτό σε κάνει υποσυνείδητα να πιστεύεις πως κάτι πηγαίνει λάθος μέσα σου. Το προκάλεσε να το πω η φίλη μου η Μαρία κι ήταν τρομερή ανακούφιση. Θα της το χρωστώ για πάντα αυτό” δήλωσε ο Γιώργος Περρής.

“Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα και μου είπε ότι το φανταζόταν και το υποπτευόταν. Βεβαίως, μετά αντέδρασε κάπως ότι «μήπως φταίω εγώ και σε ώθησα σε κάτι τέτοιο». Βγήκε ενοχή. Έπρεπε να της εξηγήσω, αλλά αυτά με τον χρόνο απαλύνονται και παίρνουν τη διάσταση που πρέπει” πρόσθεσε ο Γιώργος Περρής.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου