Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη για τη μικρότερη κόρη της: “Λέγαμε με τον Μάκη: τι γίνεται; Αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα”

“Γιατί πηγαίνει και αγκαλιάζει τους άλλους;”

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην μικρή της κόρη Μαρίνα στον αέρα της εκπομπής της.

Με αφορμή ένα χαριτωμένο βίντεο που προβλήθηκε και αφορούσε ένα κοριτσάκι 6 ετών στην Αγγλία, που “αποκάλυψε” σε ρεπόρτερ του BBC πως έχει… φίλο, η παρουσιάστρια περιέγραψε ένα σχετικό περιστατικό μέσα από την οικογένειά της.

“Υπάρχουν παιδάκια που είναι πολύ μικρά και πλησιάζουν άλλα αγοράκια ή κοριτσάκια, κάνουν γλυκά ματάκια. Εγώ αυτά τα παρακολουθούσα πάντα στα πολύ μικρά παιδάκια σε γενέθλια, που υπάρχει αυτή η αθωότητα, 4-5 χρονών” είπε αρχικά η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Μαζωνάκη: “Είναι δυσάρεστο όταν συμβαίνει μέσα σε οικογένειες”

 

“Θυμάμαι ότι από τα τέσσερά μου παιδιά μόνο η Μαρίνα, όταν ήταν πολύ μικρή και κάναμε πάρτι στη Βαλέρια που έχουν και επτά χρόνια διαφορά, ήταν δύο-τριών χρονών, πήγαινε μόνη της και έβρισκε αγοράκια, τα έπαιρνε από το χέρι, τα πήγαινε μία βόλτα και μετά τους έκανε μία αγκαλιά κι έφευγε” αφηγήθηκε στη συνέχεια της κουβέντας η παρουσιάστρια.

“Λέγαμε με τον Μάκη: τι γίνεται, αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί πηγαίνει και αγκαλιάζει τους άλλους; Ήταν δύο, τριών ετών. Μου έκανε εντύπωση. Σε αυτές τις ηλικίες λένε: θα σε παντρευτώ” παραδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου