Showbiz

Φινάλε για το “Πρωινό Σουσου” – Η έντονη συγκίνηση της Ελένης Τσολάκη

“Όπως ήταν το βίντεο έτσι είναι και η καρδιά μου σήμερα…”

Το “Πρωινό Σουσου” έριξε την αυλαία του την Παρασκευή το μεσημέρι και η Ελένη Τσολάκη λύγισε μετά το αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο, αλλά… δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι συνεργάτες της έμειναν έκπληκτοι που συγκινήθηκε και τότε αφού πήρε μία ανάσα, ανέφερε:

“Ένα βίντεο όλα τα συναισθήματα. Ήταν ένα πολύ ωραίο βίντεο και όπως ήταν το βίντεο έτσι είναι και η καρδιά μου σήμερα. Είναι όλα μπερδεμένα, άσχημα, όμορφα, δύσκολα, εύκολα, ωραίες στιγμές”.

“Αυτή η δουλειά που κάνουμε δεν παύει να είναι δουλειά, αλλά είναι η αλήθεια μας, τα συναισθήματά μας, ό,τι κουβαλάμε όταν φεύγουμε από το σπίτι μας. Αυτή δουλειά στα καλά της σού χαρίζει πανέμορφες εμπειρίες και στιγμές και στα δύσκολά της είναι αρκετά δύσκολα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ανθρώπους γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά σε κάθε δουλειά. Πάντα είναι αμήχανο να αποχαιρετάς στο τέλος της σεζόν ανθρώπους, άλλοι να φεύγουν για καλό κι άλλοι να σου λείπουν. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Είναι όμορφο να κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε στην πορεία αυτού του ταξιδιού γιατί πράγματι ήταν ένα ωραίο ταξίδι με ό,τι συμπεριλαμβάνει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Να έχουμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι, όμορφο, ξεκούραστο, να γεμίσουμε όλοι τις μπαταρίες μας. Τα λέμε. Καλό καλοκαίρι!”.




 

Δείτε επίσης: Οι απαντήσεις του Νίκου Κοκλώνη για την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version