Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: “Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει αδικεί τον εαυτό του και την αδερφή του”

“Δεν μηδενίζεις το πριν”

Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο “Happy Day” σχολίασαν το μικρό απόσπασμα που έπαιξε την Πέμπτη η “Super Κατερίνα” από την συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε πως δεν συμφωνεί με αυτό που είπε ο τραγουδιστής, πως τώρα βρήκε ξανά την αγάπη για τη φωνή του γιατί αδικεί τον εαυτό του και την πορεία του μέχρι σήμερα μαζί με την αδερφή του.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: “Είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι ξέρετε” – Μιλάει πρώτη φορά για την διαμάχη με την αδερφή του

 

“Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αποφασισμένος να πει κάποια πράγματα χωρίς να διαβάλλει την αδερφή του και μέχρι πρότινος στενή του συνεργάτιδα και χωρίς να μπει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως τον εκμεταλλευόταν η άλλη πλευρά και για αυτό μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί δικαστικά” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Ξέρεις που δεν συμφωνώ; Σε αυτό που λέει ότι τώρα έχτισα τη σχέση με τον λαιμό μου και από εδώ και πέρα θα μεγαλουργήσω. Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει -που είναι από τους top και πιο αγαπημένους τραγουδιστές- αδικεί και τον εαυτό του και την αδερφή του που μέχρι τώρα… Δεν μηδενίζεις το πριν” πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου