Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Αν ισχύει, με το κανάλι έχει να κάνει, εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα”

“Με τιμά, αλλά από ένα σημείο και μετά νιώθω άβολα”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στο πάρτι του “Down Town” που βρέθηκε χθες το βράδυ.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός – παρουσιαστής μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ παράλληλα απάντησε στο υπονοούμενο της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα έχει δική του εκπομπή από Β’ μισό της σεζόν.

“Με τιμά, αλλά δεν το επιδίωξα κι από ένα σημείο και μετά νιώθω άβολα. Ναι γουστάρω (σ.σ. που ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον), αλλά νιώθω κι άβολα. Τώρα όσον αφορά την δική μου εκπομπή, δεν είναι κάτι που θα βγω και να λέω ότι θέλω δική μου εκπομπή. Το επόμενο βήμα ως εξέλιξη στη δουλειά, νομίζω ότι αυτό θέλουν όλοι” είπε αρχικά.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: “Του τάξανε και καλά… Ποτέ!”

 

“Με την Κατερίνα Καινούργιου μιλάμε και ξέρουμε ότι ό,τι σκέφτεται το λέει, έτσι αφιλτράριστο. Στην τελική παιδιά, αν ισχύει, να σας πω την πλήρη αλήθεια με το κανάλι μου έχει να κάνει ή με το κανάλι που ενδεχομένως έκλεισα. Εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα. Την έχω κάνει την επιλογή μου. Κάνουμε τον σταυρό μας κι ο Θεός βοηθός και να πάνε όλα καλά” πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου