Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο νικητής του Survivor 2024, Ντάνιελ Νούρκα στο media.gr: “Όλη αυτή η ενέργεια του κόσμου σίγουρα απέδωσε και το πήρα”

“Είμαι ο μεγάλος νικητής και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, το κοιτώ, με κοιτάει και δεν βγάζουμε άκρη”, δήλωσε αρχικά

Με μια εξαιτερική μονομαχία στον στίβο μάχης που στήθηκε στο Γαλάτσι, στο Άλσος Βεΐκου, ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε το τρόπαιο του Survivor και το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο νεαρός ηθοποιός κατάφερε να νικήσει τους αντιπάλους του, με τον Φάνη Μπολέτση να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και την Κατερίνα Δαλάκα να τερματίζει στην τρίτη, διατηρώντας τις πέντε από τις εφτά “ζωές”, που είχε στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα μετά την “στέψη” του ως νικητής παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του, στο media.gr, κρατώντας το τρόπαιο:

«Ένα ταξίδι πεντέμισι μηνών έφτασε στο τέλος του. Είμαι ο μεγάλος νικητής και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, το κοιτάω, με κοιτάει και δεν βγάζουμε άκρη. Εν τέλει θα το πάρω στο σπίτι μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό”, είπε αρχικά και συνέχισε:«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαμε, είτε φτάσαμε στο τέλος, είτε όχι, λίγο παραπάνω στα παιδιά που φτάσαμε ως το τέλος μαζί. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι αυτό το ταξίδι. Ψυχή θέλει για να καταφέρεις να φτάσεις μέχρι το τέλος. Για μένα, όποιος νικούσε σήμερα ή έχανε, δεν είχε καμία σημασία. Είμαστε όλοι νικητές. Εννοείται όμως ότι είμαι χαρούμενος γιατί θα το πάρω στο σπίτι μου. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα ότι είμαι χαρούμενος και για τα 100.000 ευρώ και βέβαια θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ, που με στήριξε, και αυτόν που από το σπίτι με στήριζε… Όλη αυτή η ενέργεια σίγουρα απέδωσε και το πήρα».

 

Το φιλί στο στόμα του Ντάνιελ με την σύντροφο του

Ο Ντάνιελ με την σύντροφο του

O Ντάνιελ με τους γονείς του

Ο Ντάνιελ με τον Φάνη Μπολέτση

Ο Ντάνιελ με τον δημοσιογράφο του media.gr Τσακίρη Κωνσταντίνο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου