Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Χατζηστεφανή: “Υπήρχε μία κρίση τότε στην Αγγλία κι αναγκαστικά έπρεπε να χάσω κόσμο…”

“Να πηγαίνω να πακετάρω τις παραγγελίες μόνη μου, να μειώσω το προσωπικό και να κάνω τα πάντα μόνη μου”

Η Μαρία Χατζηστεφανή βρέθηκε στο πλατό της “Super Κατερίνα” την Τετάρτη το πρωί και μίλησε για το ρόλο της στο “Dragons Den“, την σχέση της με τους υπόλοιπους κριτές, τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να μπει στον χώρο του business και την τεράστια δυσκολία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

“Έχω βιώσει πάρα πολλές τέτοιες στιγμές σε όλη τη διάρκεια. Όταν ξεκινήσεις μία εταιρία, έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα συνέχεια. Στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει, είχα την εταιρία ένα χρόνο, πηγαίναμε Χριστούγεννα κι οι πωλήσεις είχαν πέσει πάρα πολύ κάτω. Υπήρχε μία κρίση τότε στην Αγγλία κι αναγκαστικά έπρεπε να χάσω κόσμο, να πηγαίνω να πακετάρω όλες τις παραγγελίες μόνη μου, να μειώσω το προσωπικό και να κάνω τα πάντα μόνη μου” δήλωσε αρχικά η επιχειρηματίας.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Χατζηστεφανή για τη χρεοκοπία της εταιρείας της: “Δεν μπορούσα να πληρώσω μισθούς, δεν κοιμόμουν για έξι μήνες”

 

“Οπότε υπήρχαν στιγμές που ήταν πάρα πολύ στενάχωρες γιατί από τη μία έχεις ένα όνειρο και λες: Τι γίνεται τώρα; Τελειώσαμε; Γκρεμίζονται; Αλλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που είχα, προσπαθώ, τα δίνω όλα και λέω ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη” ανέφερε η Μαρία Χατζηστεφανή.




 

Δείτε ακόμη: Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Μαρία Χατζηστεφανή: “Αν μπορείς μην το λες τόσες πολλές φορές, το καταλάβαμε”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου