Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: “Του τάξανε και καλά… Ποτέ!”

“Εύχομαι να γίνει, αλλά λέω πολλές φορές τι γίνεται”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητείται έντονα καθώς υπάρχουν διάφορα σενάρια για το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός-παρουσιαστής μέχρι τώρα βρισκόταν στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη, όμως όπως έχει γίνει γνωστό η παρουσιάστρια αποχωρεί από το MEGA και η εκπομπή φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο παρουσιαστής έχει δεχθεί πρόταση από το MEGA να είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, στη νέα πρωινή εκπομπή, με αναβαθμισμένο ρόλο, όπως η πραγματοποίηση συνεντεύξεων. Επιπλέον, συζητά με το κανάλι και για δική του εκπομπή.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα”

 

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις τηλεοπτικές εξελίξεις που αφορούν τον φίλο της και ανέφερε:

“Χωρίς δική του εκπομπή ρε παιδιά; Άρα, θα είναι συμπαρουσιαστής με τη Σκορδά, τη Δανάη, τη Μαγγίρα ή όποιον να είναι; Α, σχολιαστής”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την δεύτερη εκπομπή στο Β’ μισό της σεζόν:

“Ωχ κατάλαβα, του τάξανε και καλά αυτό. Να πω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το έχουμε δει να γίνεται και με τον Κωνσταντάρα. Επειδή τους θέλουνε κάπου κι είναι ένα πρόσωπο πολύ καλό για να πλαισιώνει μία κεντρική παρουσιάστρια, τού λένε ναι θα σου δώσουμε στο β’ μισό αυτό… Ποτέ! Εύχομαι να γίνει, αλλά λέω πολλές φορές τι γίνεται”.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου