Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τατιάνα Στεφανίδου: Με ή χωρίς Κοκλώνη, πάει στο OPEN

Δείτε το ρεπορτάζ

Την ώρα που η συνέχεια της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με το Open για την επόμενη σεζόν δεν είναι βέβαιη, καθώς το τοπίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει στο κανάλι, υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση της δημοσιογράφου στο Open θα προχωρήσει ανεξαρτήτως της ύπαρξης συμφωνίας του Open με την Barking Well Media.

Όλο το προηγούμενο διάστημα το βασικό σενάριο της μεταγραφής της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι ήταν μέσω της εταιρείας Barking Well Media. Μάλιστα, η δημοσιογράφος είχε πραγματοποιήσει σειρά επαφών με στελέχη της, όπως με τη γενική διευθύντρια παραγωγών Αγλαΐα Λάτσιου.

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε επαφή της Τατιάνας Στεφανίδου και με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του Open, ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα. Αυτή τη στιγμή η μετακίνησή της στο Open είναι σίγουρη. Με ή χωρίς την παρουσία του Νίκου Κοκλώνη. Η σχέση της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή και παραγωγό παραμένει βέβαια άριστη.

Σε περίπτωση που ανανεωθεί η συνεργασία του Νίκου Κοκλώνη με το Open για τη διαχείριση του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού από την Barking Well Media, τότε η νέα μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα προχωρήσει σε παραγωγή της εταιρείας του. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραγωγή θα γίνει ως εσωτερική, έχοντας και την υποστήριξη του ενημερωτικού τομέα του σταθμού. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 26/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου