Showbiz

Κατιάνα Μπαλανίκα: “Δε νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω”

Τι αποκάλυψε για τον Γιώργο Μαρίνο;

Στο “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα για την Άννα Παναγιωτοπούλου, τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον Στηβ Κακέτση, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

“Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο Dolce Vita, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Η Σάσα ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες. Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από φίλο μου. Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δε νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να χαλάσω την ψυχή μου, δε θέλω” είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

 

Δείτε επίσης: Κατιάνα Μπαλανίκα – Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η φιλία τους 

 

“Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο Μαρίνο”

Για τον Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε:

“Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στηβ είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ”.

Για τον Γιώργο Μαρίνο, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε:

“Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα”.

Κλείνοντας, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε:

“Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δε με έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman ή της κωμικού, ενώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν και ακούω ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version